Ajánlataink

Exkluzív retro ABBA hétvége Stockholmban!
Legyél az elsők között, akik a legendás ABBA nyomdokaiba lépve felfedezik Stockholmot! Tölts el egy romantikus vacsorával egybekötött zenés estét egy, a stockholmi szigettengeren kanyargó sétahajón. Táncolj a régi slágerekre, miközben a nap lemegy a szigetek fölött. Járd be velünk az ABBA Múzeumot ahol az ABBA lemezekről és filmekből ismert relikviákon kívül interaktív kiállításon akár az ABBA ötödik tagja is lehetsz! Látogass el velünk azokra a helyekre, melyek az ABBA karrierjében meghatározó szerepet játszottak! Az életreszóló élmények Björn Ulvaeus, a legendás ABBA éneke-sének éttermében vacsorával egybekötött fergeteges ABBA bulival, a MAMMA MIA! THE PARTY-val válnak teljessé.    
Kalandozások a Karib-térségben
270euro

7 éjszaka

Utazza körbe a keleti-és nyugati Karib-térséget a Caribbean Princess-szel!
Útnak indult a világ legnagyobb óceánjárója
Utazzon a világ legnagyobb óceánjárójával
850euro

7 éjszaka

Nyaron vízreszáll a világ legnagyobb és legújabb óceánjárója, a Symphony of the Seas. A tengerjáró tavasszal a Földközi tengeren, ősztől pedig a Karib világban hajózik. Foglaljon most!
Fedezze fel a Panama-csatornát
565euro

10 éjszaka

Fedezze fel a Panama-csatorna izgalmas helyeit a Caribbean Princess-szel.
Baltik-tenger
Fedezze fel a Balti-tenger csodás városait
485euro

7 éjszaka

Tökéletes kikapcsolódás északi szomszédaiknál. Utazza körbe a Balti-tengert Koppenhágától egészen a mesebeli szépségű Szentpétervárig.