Ajánlataink

DÉL-AMERIKA GYÖNGYSZEMEI CSOPORTOS HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL
5 348euro

19 nap/16 éjszaka

TANGÓ, GAUCHÓK ÉS PATAGÓNIA ÉRINTETLEN TERMÉSZETE 5% előfoglalási kedvezmény MEGHOSSZABBÍTVA 2018. november 30-ig! Argentína, Uruguay és Chile – Dél-Amerika szebbnél szebb csodáit tartogatja számunkra. Tartson velünk Dél-Amerika felfedező körutazásán, hajózzunk együtt egy ötcsillagos luxushajó fedélzetén, és kiránduljunk örök élményt nyújtó festői szépségű tájakon, történelmi emlékhelyeken. Kalandra hívnak a nyüzsgő metropoliszok, az Andok markáns hófödte csúcsai, megismerhetjük a gauchók életét és az autentikus tangó táncok világát, barangolhatunk a „Világ végén”!
ABC-SZIGETEK CSOPORTOS HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL
1 799euro

11 nap/ 9 éjszaka

Flamingók, salsa és egy frissítő tengerkék likőr - Aruba, Bonaire és Curacao, avagy az ABC-szigetek unikumai! Az ABC-szigetek a Karib-tenger térségében elhelyezkedő Kis-Antillák három legnyugatabbra található szigetének a gyűjtőneve. Álomszép tengerpartok, kristálytiszta türkizkék tenger, ellenálhatatlan karibi koktélok és lüktető karibi hangulat várja Önt a Dél-Karib térség legszebb szigetein. Varázslatos a napágyak között kecsesen sétáló flamingók látványa, a páratlan egzotikus élővilág. Tökéletes választás egy igazi pihenésre! Kulturális élményekben sem lesz hiány, San Juan és Bonaire történelmi belvárosa világörökségi védelmet élvez, felfedezésre csábítja Önöket! A tengeren töltött napok kényelmes és szórakoztató eltöltésére 15 fedélzeti szinten kínál kiváló lehetőségeket a Freedom of the Seas hajó.
NEW YORKI BEVÁSÁRLÁS KARIBI KOKTÉLLAL - CSOPORTOS HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL

AJÁNDÉK: EGÉSZ NAPOS AUTÓBUSZOS NEW YORK VÁROSNÉZÉS!

Fedezze fel a lenyűgöző karibi szigeteket, a tengeren töltött napok alatt pedig próbálja ki a hajó számos, fantasztikus szolgáltatását, például a szabadesés-szimulátort, és a 90 m-re a hajó fölé emelkedő üvegkabint! A hajóút előtt 2 napot, valamint a hajóút után 1 napot töltünk még New Yorkban, a városban, mely sohasem alszik. A mindig nyüzsgő, izgalmas metropolisz karácsony előtt egyenesen varázslatos: a város fényárban úszik, a kirakatok fantasztikusak, minden az ünnepekről szól.
Exkluzív retro ABBA hétvége Stockholmban!
Legyél az elsők között, akik a legendás ABBA nyomdokaiba lépve felfedezik Stockholmot! Tölts el egy romantikus vacsorával egybekötött zenés estét egy, a stockholmi szigettengeren kanyargó sétahajón. Táncolj a régi slágerekre, miközben a nap lemegy a szigetek fölött. Járd be velünk az ABBA Múzeumot ahol az ABBA lemezekről és filmekből ismert relikviákon kívül interaktív kiállításon akár az ABBA ötödik tagja is lehetsz! Látogass el velünk azokra a helyekre, melyek az ABBA karrierjében meghatározó szerepet játszottak! Az életreszóló élmények Björn Ulvaeus, a legendás ABBA éneke-sének éttermében vacsorával egybekötött fergeteges ABBA bulival, a MAMMA MIA! THE PARTY-val válnak teljessé.    
Kalandozások a Karib-térségben
270euro

7 éjszaka

Utazza körbe a keleti-és nyugati Karib-térséget a Caribbean Princess-szel!
Útnak indult a világ legnagyobb óceánjárója
Utazzon a világ legnagyobb óceánjárójával
850euro

7 éjszaka

Nyaron vízreszáll a világ legnagyobb és legújabb óceánjárója, a Symphony of the Seas. A tengerjáró tavasszal a Földközi tengeren, ősztől pedig a Karib világban hajózik. Foglaljon most!