Ajánlataink

Last minute hajúutak a Costánál
Izgalmas novemberi és decemberi hajóutak Last Minute áron már 189 eurótól/fő  kikötői illetékkel!  7-19 éjszakás mediterrán, egzotikus és transzatlanti útvonalak és különböző régiókban elérhető ünnepi – adventi, karácsonyi és újévi – programok a Costa Last Minute palettáján. Koccintson az újévre pálmafák árnyékában, fedezzen fel mediterrán városokat és egzotikus földjeket, kukkantson be két kontinens mindennapjaiba és élvezze egy luxushajóút szuper szolgáltatásait! Éljen a kedvező Last Minute árakkal, ajándékozza meg magát egy varázslatos utazással!
Black Friday a Costánál
FEKETE PÉNTEK A COSTÁNÁL IS! Dehogyis árt meg a jóból a sok – legalábbis akcióból, különösen jó akcióból biztosan nem! Ezért örömmel jelentjük, hogy a jövő héten indul a Costa-november újabb nagy durranása, a hajótársaság Fekete Péntek, közismertebb nevén Black Friday akciója. November 21-27. között nyílik mód a promóciós foglalásra, a kedvezmény mértéke pedig 15%lesz. Utóbbival nem ez az egyetlen közös pont: a Fekete Péntek kínálta kedvezmények a téli szezon csaknem minden mediterrán és egzotikus Costa-hajóútjára érvényesek, a karibi és földközi-tengeri régiótól kezdve az Indiai-óceánon és a Perzsa-öböl térségén át egészen Ázsiáig és a transzatlanti hajóutakig. Az akció ezúttal is a Basic és Comfort díjtételű, új, egyéni foglalásokra vonatkozik, más kedvezményekkel nem vonható össze. A Black Friday, mint akció kategória, egyre szélesebb körben hódít nálunk is. A Costa idén először alkalmazza, reméljük, jól megbolondítja majd a szürke novemberi napokat..
Induljon jól a november! Villámakció a Costa hajótársaságnál!
A 'Villámakció érvényessége: 2018. november 5-12.
DÉL-AMERIKA GYÖNGYSZEMEI CSOPORTOS HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL
5 348euro

19 nap/16 éjszaka

TANGÓ, GAUCHÓK ÉS PATAGÓNIA ÉRINTETLEN TERMÉSZETE 5% előfoglalási kedvezmény MEGHOSSZABBÍTVA 2018. november 30-ig! Argentína, Uruguay és Chile – Dél-Amerika szebbnél szebb csodáit tartogatja számunkra. Tartson velünk Dél-Amerika felfedező körutazásán, hajózzunk együtt egy ötcsillagos luxushajó fedélzetén, és kiránduljunk örök élményt nyújtó festői szépségű tájakon, történelmi emlékhelyeken. Kalandra hívnak a nyüzsgő metropoliszok, az Andok markáns hófödte csúcsai, megismerhetjük a gauchók életét és az autentikus tangó táncok világát, barangolhatunk a „Világ végén”!
ABC-SZIGETEK CSOPORTOS HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL
1 799euro

11 nap/ 9 éjszaka

Flamingók, salsa és egy frissítő tengerkék likőr - Aruba, Bonaire és Curacao, avagy az ABC-szigetek unikumai! Az ABC-szigetek a Karib-tenger térségében elhelyezkedő Kis-Antillák három legnyugatabbra található szigetének a gyűjtőneve. Álomszép tengerpartok, kristálytiszta türkizkék tenger, ellenálhatatlan karibi koktélok és lüktető karibi hangulat várja Önt a Dél-Karib térség legszebb szigetein. Varázslatos a napágyak között kecsesen sétáló flamingók látványa, a páratlan egzotikus élővilág. Tökéletes választás egy igazi pihenésre! Kulturális élményekben sem lesz hiány, San Juan és Bonaire történelmi belvárosa világörökségi védelmet élvez, felfedezésre csábítja Önöket! A tengeren töltött napok kényelmes és szórakoztató eltöltésére 15 fedélzeti szinten kínál kiváló lehetőségeket a Freedom of the Seas hajó.
NEW YORKI BEVÁSÁRLÁS KARIBI KOKTÉLLAL - CSOPORTOS HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL

AJÁNDÉK: EGÉSZ NAPOS AUTÓBUSZOS NEW YORK VÁROSNÉZÉS!

Fedezze fel a lenyűgöző karibi szigeteket, a tengeren töltött napok alatt pedig próbálja ki a hajó számos, fantasztikus szolgáltatását, például a szabadesés-szimulátort, és a 90 m-re a hajó fölé emelkedő üvegkabint! A hajóút előtt 2 napot, valamint a hajóút után 1 napot töltünk még New Yorkban, a városban, mely sohasem alszik. A mindig nyüzsgő, izgalmas metropolisz karácsony előtt egyenesen varázslatos: a város fényárban úszik, a kirakatok fantasztikusak, minden az ünnepekről szól.