19

ápr
2017

Ilyen még nem volt: all inclusive a Norwegian Cruise Line hajóin

Posted By : Szerkesztő/ 867

Új fejezetet kezdődik a tengerjárók világában: a Norwegian Cruise Line minden járatán bevezeti a Premium All Inclusive programot, ami kabinonként több mint 1.400 euro értékű plusz szolgáltatást ígér az utasoknak. Az ár – többféle bónusz mellett -, ezentúl magában foglalja az alkohol- és üdítőital fogyasztást és a kötelező borravalót is.

A Norwegian Cruise Line eddig sem várt másokra: a cruiser biznisz úttörőjeként, elsőként vezette be az öltözködés és az étkezési időpontokat tekintve is formalitásmentes, freestyle cruising stílust. Közben tengerjáróin, elsőként lepte meg utasait többek között jégbárral, valódi csúszdaparkkal és igazi kalandparkkal is.

Versenytársait megelőzve, most még ennél is merészebbet lépett a Premium All Inclusive csomag meghirdetésével. A szárazföldi nyaralásoknál olyannyira megkedvelt, teljes ellátást adó, all inclusive szolgáltatás a Norwegian hajóin többféle olyan, plusz szolgáltatást is magában foglal, amelyért külön fizetni kellett eddig az utasoknak.

Miközben a Norwegian fedélzetén, a többi hajóstársasághoz hasonlóan eddig is a legtöbb étteremben, egész nap ingyenes volt az étkezés és ingyen járt a víz, a gépi üdítő, a tea és a kávé, mostantól sok másért sem kell már fizetni. Nézzük részletesen, milyen plusz szolgáltatásokat kapnak a vendégek a Premium All Inclusive program keretében:

  1. Exkluzív italok felnőtteknek: röviditalok, csapolt és üveges sörök, alkoholmentes sör, üdítőitalok, gyümölcslevek mindegyik bárban, lounge-ban és étteremben, a hajózás teljes ideje alatt. Ha azt vesszük, hogy már csak a szódavíz, kóla, szénsavas narancslé élvezetéért is fejenként több ezer forint értékű „bérletet” kell váltani a hajókon, az alkohol csomag pedig még ennél is drágább, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy nagyon komoly megtakarítást élvezhetnek már azok is, akik a sima hideg víz helyett szénsavasra vágytak a hajóút során. Hát még azok, aki sörözéssel, borozással, netán whiskyvel kezükben élvezik igazán a kék tenger látványát.
  1. Válogatott kávékülönlegességek az étkezések során: minden étteremben, minden étkezéshez térítésmentesen kínálják a Lavazza cég valamelyik kávé specialitását. Igaz a sima és elég jó minőségű gépi kávéfajták eddig is ingyen voltak a hajón, a kifinomult kávézás élményéért eddig külön kellett fizetni, ami ezután szintén jelentős megtakarítás a minőségi feketeleves szerelmeseinek.
  1. Üdítőitalok és egy üveg ásványvíz: gyerekek és felnőttek egyaránt korlátlan mennyiségben fogyaszthatják a gyümölcsleveket, üdítőitalokat és ásványvizeket is. Emellett még személyenként és naponta egy-egy üveg grátisz ásványvizet is bekészítenek a kabinba. Hogy a grátisz alkoholos italok esetében fentebb már kifejtettük, már
  1. Borravalók: aki hajózott már, tudja, hogy a személyzetnek járó úgynevezett kötelező borravalót eddig mindig külön kellett fizetni,ami a felnőtteknek naponta, fejenként legalább 10, gyerekeknek 5 dollár plusz kiadást jelentett. A Norwegian hajóin azonban a jövőben ez is beletartozik a Premium All Inclusive csomagba, vagyis nem kell már számolni a kötelező borravalóval sem.

A szolgáltatások, amelyk természetesen továbbra is a hajóút ingyenes részei maradnak:

  1. Gasztronómiai élmények sora: büféétterem a napszakhoz igazodó hatalmas választékkal, a több emeletes fő étterem, naponta változó á-lacarte étlappal, a különféle büfék, bárok kínálata és a 24 órás kabinszervíz.
  1. Díjnyertes szórakoztató programok: Broadway-show a nagyszínházban, élőzene, kabaré, tánc és még sok más a fedélzet több heszínén.
  1. Aqua parkok, sport- és szabadidő létesítmények: csúszdapark, medencék, kalandpark, sport komplexum.
  1. Profi programok fiataloknak: minden korosztálynak külön lounge, ingyenes Splash Academy érdekes programokkal, szakképzett gyermekfelügyelők, coach-ok vezetésével.

Azok a vendégek, akik a Norwegian saját fejlesztésű és a tengereken szintén elsőként bevezetett, elkülönített luxus szintjén lévő The Haven by Norwegian és Suite tipusú kabinokat foglalják, további ingyenes plusz szolgáltatásokra tarthatnak igényt:

a) Étkezések az úgynevezett speciális éttermekben: Cagney´s Steakhouse, Teppanyaki, Le Bistro, La Cucina, Margaritaville és Moderno Churrascaria.

b) 2. 250 perc ingyenes WiFi használat lakosztályonként

c) 100 USD értékű, ajándékutalvány lakosztályonként, ami tetszés szerint felhasználható a Spa részlegben, vagy egy szárazföldi kirándulásnál, vagy a kaszinóban.

Összefoglalva a kedvezmények:

✔ FELNŐTTEK RÉSZÉRE ALKOHOLTARTALMÚ ITALOK SZÉLES VÁLASZTÉKA

✔ GYEREKEK ÉS TINÉDZSEREK SZÁMÁRA ÜDÍTŐK ÉS GYÜMÖLCSLEVEK

✔ EGYÉB ITALOK MINDEN (2 ÉV FELETTI) VENDÉG SZÁMÁRA

✔ KÁVÉ-KÜLÖNLEGESSÉGEK SZÉLES VÁLASZTÉKA MINDEN FEDÉLZETI ÉTTEREMBEN AZ ÉTKEZÉSEK ALKALMÁVAL

✔ SZERVIZDÍJAK ÉS BORRAVALÓK

✔ EXTRÁK A LAKOSZTÁLYOK ÉS A „THE HAVEN BY NORWEGIAN”® VENDÉGEI SZÁMÁRA*

✔ INTERNET A LAKOSZTÁLYOK ÉS A „THE HAVEN” VENDÉGEI SZÁMÁRA*

✔ FEDÉLZETI KÖLTŐPÉNZ A LAKOSZTÁLYOK ÉS A „THE HAVEN” VENDÉGEI SZÁMÁRA*

✔ ÖBBFÉLE SZÓRAKOZÁS, SZABADIDŐS PROGRAMOK ÉS GYERMEKFELÜGYELET

 

Administrator