Perzsa-öböl

01

jan
2015

A Perzsa-öböl és az Ezeregyéjszaka meséi

Posted By : Szerkesztő/ 1633 0

A Perzsa-öböl egzotikus hajóútvonalain egy rendkívül izgalmas és sajátságos világgal ismerkedhet meg. A sivatagi kisállamokban az iszlám titokzatos hagyományvilága ölelkezik össze olyan mérhetetlen gazdagsággal, ami minden képzeletet felülmúl.

Az Egyesült Arab Emirátusok a térség legnyitottabb országa, ahol Abu Dhabi és Dubai turistáinak első osztályú kiszolgálásához minden adott. Itt valóban minden arany, ami fénylik. A történelmi fazonú arany ékszerektől zsúfolt hagyományos óvárosi soukok mellett hatalmas bevásárlóközpontok vonzzák a vásárlás fanatikusait.

Nincs is jobb módja annak, hogy egy térséget bejárunk, minthogy hajóra szállunk. Egy hét napos hajóút során felfedezheti a felhőkarcoló-nagyhatalommá vált Dubai káprázatos látnivalóit, Abu Dhabi dúsgazdag modernségét, Fujairah emírségét, valamint ellátogathatunk Bahrainbe és az ománi Muscat városába. A hosszabb hajóutak alkalmával Salalah városát is megtekintheti Ománban, valamint a Vörös-tenger ékköveit is, mint Aquaba, Eilath, Safaga, Sharm el Sheikh.

Fedezze fel a valódi arábiai kultúrát és misztikumot, az arab gasztronómiát ízvilágát!

Mindamellett, hogy látnivalókban és élményekben gazdag, tökéletes kényelmet biztosító utazáson vehet részt, a tengeri hajóút minden előnyét kiélvezheti: szinte minden nap más-más helyszínen ébredhet, és a fakultatív programok keretében pedig mesebeli felfedezéseket tehet.

Administrator

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.