Rólunk

Az életre szóló élményért!

Mi mindig megtaláljuk a legjobbat!

A Hajósutazó Utazási Iroda célja, hogy az elmúlt években a személyszállító óceánjárók világában megszerzett személyes tapasztalatainkra alapozva, a régi idők angol szabóihoz hasonlóan, testre szabott ajánlatokat nyújtsunk utasaink számára.

Egy óceánjárós utazás mindig nagy élmény, de akkor az igazi, ha olyan desztinációra, olyan óceánjáróval és olyan kabinban utazhatunk, amelyet valóban szerettünk volna. A Hajósutazónál biztosra mehet!

A hajózás szerelmese? Vagy esetleg csak tervezi, hogy egyszer elviszi a családot egy fantasztikus hajóútra? Esetleg nászutat tervez egy óceánjáró fedélzetén? Mindenkiben él egy kép arról, hogy milyen lehet az élet a luxus óceánjárók, cruiserek fedélzetén. Mi segítünk Önnek, hogy valóra váltsa álmait!

Utazási irodánkban minden hajóstársaság útjaira értékesítünk hajósutakat, különleges ajánlatokkal és személyre szabott tanácsadással segítünk, hogy életre szóló, felejthetetlen élményeket szerezhessen a nagy vizeken.

Miért velünk?

Sűrű utak

Több párhuzamosan futó utat kínálunk, az év minden évszakában.

Minden egy helyen

Miközben országokon hajózunk keresztül, nem kell szállodáról szállodára költözni.

Gyönyörű helyek

Kivételesen szép helyekre utazunk, Alaszkától a Távol-Keletig!

Kaland és egészség

Éjszaka utazunk, nappal látunk. A hajón is minden adott a sportos utazáshoz.

Különlegesség

Egy hatalmas óceánjárón egy-két hét óriási, semmihez nem hasonlító élmény.

Nászutosknak ideális

Hogy máshol lehetne jobban ünnepelni, mint egy karib-tengeri utazáson?

Személyre szabott ajánlatok

Ha felkeres bennünket, segítünk eligazodni a nagy kínáltban.

Változatosság

Minden nap más kikötő, a több szintes hajón több fajta étterem,
MSC Splendida

Miért hajós utazás?

 „…mert hajózni nem muszájból kell, hanem azért, mert jó…”

Sokak szerint az óceánjárókon olyan az élet, mint egy földi paradicsomban.

A meghatározás azonban nem korrekt, a cruiserek ugyanis a vízen közlekednek. Ott teremtettek egy olyan különleges, exkluzív, mégis egyre többek számára elérhető világot, ahová szinte biztosan, mindig visszavágyik az, aki egyszer már járt ott.

Amikor egy többemeletes, úszó wellness-szállodával és egyben szórakoztató-központtal, vagyis egy óceánjáróval – cruise shippel – útnak indulunk, messze többet kapunk annál, mint hogy A pontról B – vagyis inkább B, C, D, E, F, G, H – pontra eljutunk. Hol van már az az idő, amikor az emberek azért szálltak hajóra, hogy a kor lehetőségeihez mérten a lehető leggyorsabban eljussanak a célállomásra? Mondjuk a ködös Southamptonból a szintén nem éppen verőfényes New Yorkba.

Ehhez képest miként értelmezhető az, hogy akik ma Southamptonban izgatottan hajóra szállnak, egy hét múlva boldogságtól sugárzó arccal érkeznek meg – ugyanoda. A félreértések elkerülése végett: nem arról van szó, hogy a hajó elvétette az irányt, hanem arról, hogy több izgalmas várost érintve, ötcsillagos, mozgó szállodaként viszi utasait egy pihentető, ugyanakkor felfedező utazásra. Mert a ma embere, aki a földön és a levegőben szupergyors járműveken halad, egészen másra vágyik az óceánon: a nagy kékség végtelen látványára, a pihenésre, a nyugalomra, a család minden tagja számára érdekes, helyben élvezhető szórakozásra és profi kényeztetésre, a nap minden szakában.

A luxusfelszereltségű óriáshajókon mindez egy helyen adott. Az óceánjárók egyre növekvő népszerűségének titka ugyanis az, hogy a nagy vizeken nem a megérkezés, hanem az utazás élménye a lényeg. Ebből a világot szeretnénk most a lehető legtöbbet Önnek megmutatni.

Irány hát a fedélzet! Welcome on board!

Kapcsolat

1095 Budapest Hajóállomás u. 1.

+36 (1) 210 1736, +36 (20) 9550 007

info@hajosutazo.hu

Erika
Erika

Hajósutazó szervező

  • H-1095 Budapest Hajóállomás u. 1.
  • +36 (20) 9550 007
  • info@hajosutazo.hu